HU2-möte hösten 2018 vid Högskolan i Borås

Forskning och högre utbildning för hållbar utveckling – nätverksträff HU2 + konferens (RoS) 20-21 november

Den 20-21 november (lunch till lunch) genomförs den nationella nätverksträffen för HU2 och forskningskonferensen Research on Sustainability (RoS) i ett samarrangemang. På programmet står bland annat HU-integration i utbildningen, dialog kring UKÄ: bedömning av lärosätens HU-främjande arbete, implementering av Agenda 2030 samt workshops och presentationer av aktuella projekt och goda exempel. Evenemanget vänder sig till medlemmar i HU2-nätverket samt till lärare och forskare vid Högskolan i Borås.

Läs programmet och anmäl dig senast 12 november.

Det finns i programmet för dag 2 (Parallella sessioner) utrymme för ytterligare ett par korta presentationer. Om önskemål finns att bidra, kontakta Jonas Söderholm, e-post jonas.soderholm@hb.se senast 29 oktober för mer information.

Hitta till Högskolan i Borås

Hitta till Högskolan i Borås och parkeringsmöjligheter.

Boende
Vi rekommenderar Hotel Scandic Plaza, som ligger intill högskolan. Rum har reserverats för natten 20-21 november. Boka via telefon eller mejl. Ange kod: HU2201118
Mejl: borasplaza@scandichotels.com
telefon: 033-785 82 01

Obs! Reservationen släpps den 5 november. Vid sen bokning går det att boka själv enligt det statliga avtalet i mån av plats.

Se fler boendealternativ.

Vid eventuella frågor, kontakta Birgitta Påhlsson, rådgivare i hållbarhetsfrågor, e-post: birgitta.pahlsson@hb.se.

Välkommen!