Högre Utbildning för Hållbar Utveckling - HU2

Möten

Dokument

Länkar

 Nyhetsarkiv

Projekt

Kontakt


HU2 NYHETER!

 

 

 

Nätverket HU2 - Högre utbildning för Hållbar utveckling

Välkommen till nätverk HU2 som startades den 16 juni 2006 och vänder sig till personer inom universitet och högskolor som arbetar med undervisning och organisation vid ett lärosäte samt myndigheter, verk och nationella studentorganisationer. Nätverkets målsättning är att integrera hållbar utveckling i den högre utbildningen.

HU2 är ett nätverk helt utan kostnad för deltagare. Idén är att de som vill bara kan anmäla sig och delta på de saker som de är intresserade av. HU2 försöker dra ihop ett möte per halvår i någon sorts stafett där vi tar in förslag under varje möte vart vi skall vara och vad vi skall diskutera under nästa möte.

Välkommen till ett spännande nätverksarbete!


Anmäl ditt intresse att delta i nätverkets arbete genom att skicka in namn och e-postadress till ny@hu2.se. I maj 2009 fanns det 96 nätverksmedlemmar. Om du vill avanmäla dig från nätverket så skicka ett meddelande till tabortmig@hu2.se.

Lämna gärna förslag på sådant som skall vara med under HU2 NYHETER till info@hu2.se

Vill du hjälpa till som redaktör på HU2 skriv en rad till redaktor@hu2.se, så får du information om hur vi jobbar och hur du kan lägga upp material på våra sidor direkt från din dator.

Sidan administreras av Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV
Uppdaterad senast 2012-04-24 av Ulf Andersson

Infoo.se - Den